Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for XL-BYGG Eidsvoll sin nettside xleidsvoll.no

Innledning

Vi er opptatt av at personopplysningene dine behandles trygt og i henhold til gjeldende lover om personvern. 

Nettstedet xleidsvoll.no eies og drives av Eidsvoll Almenning org.nr. 943 210 500, Odalsvegen 99, 2080 Eidsvoll. Nettstedet xleidsvoll.no gir deg mulighet til å se og kjøpe våre produkter over internett. Når du går inn på og tar i bruk nettstedet, samtykker du til vilkårene og denne personvernerklæringen.

Om vår personvernerklæring

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan og hvorfor vi samler inn og bruker personopplysninger fra deg. Personopplysninger er opplysninger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og ordrehistorikk.
All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven.

Dine data er trygge og brukes kun av oss til det vi oppgir i denne erklæringen. Dersom du har spørsmål om dine personopplysninger kan du kontakte oss på firmapost@xleidsvoll.no 
 

Nettstedet xleidsvoll.no

Vårt nettsted xleidsvoll.no gir deg oversikt over våre produkter, lagerstatus og pris med mulighet for å bestille varer. Videre gir den informasjon om oss og våre tjenester. Når du går inn på og tar i bruk nettsiden, kan vi innhente opplysninger om deg i henhold til denne erklæringen. Du trenger ikke opprette konto hos oss for å handle våre produkter, men du må oppgi ditt navn, din adresse, gyldig e-postadresse og ditt mobilnummer.

Hvilke opplysninger samler vi inn?

For å kunne levere så gode tjenester som mulig til deg, samler vi inn ulike typer informasjon, inkludert personopplysninger om deg. 
Under følger en oversikt over hvordan vi samler inn personopplysningene og hvilke opplysninger dette er. Vi samler ikke inn sensitive personopplysninger.
 

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Når du bruker våre tjenester, lagres informasjonskapsler og annen data som senere kan leses av oss.
På nettstedet xleidsvoll.no logger vi informasjon om alle besøkende ved bruk av Google Analytics for bedre å kunne forstå hvordan våre brukere benytter nettstedet, for statistikk, for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på nettsiden, og for at vi kan tilpasse sidene optimalt til deg som bruker. Google Analytics anonymiserer din IP adresse så snart det er teknisk mulig på det tidligst mulige tidspunktet i innsamlingsnettverket.

Ved å slå av informasjonskapsler i din nettleser kan du stoppe Google Analytics fra lagre informasjon om ditt besøk på vår nettside.

Opplysninger vi får gjennom bruk av nettsiden

Når du handler eller oppretter en profil/konto oss, må du oppgi navn, mobilnummer, gyldig e-post adresse, adresse og postnummer.

Vi registrerer informasjon om enheten du benytter, for eksempel operativsystem og nettleserversjon. Vi samler også informasjon om tilkoblingen til våre tjenester, som IP-adresser, nettverks-id, informasjonskapsler og unike identifikasjonsfiler.
Vi registrerer informasjon om hvilke sider du er inne på, når du er inne på sidene, hvilke funksjoner du har brukt på sidene, kjøp du gjør, og hva du har handlet.
 

Formålet med opplysninger som innhentes

Vi bruker personopplysninger om deg til følgende formål:

- For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester

- For å kunne sende relevant informasjon, typisk informasjon om status på ordre, tilbud, faktura ol.

- For å gi transportøren du velger nødvendig informasjon for å levere varene til deg

- For å gi deg en best mulig opplevelse på våre sider

Om deling av personopplysninger

Vi deler i utgangspunktet ikke personopplysninger med tredjeparter. Unntak gjelder underleverandører tilknyttet tjenestene, deriblant Bring for frakt av varer du bestiller. Disse trenger enkelte opplysninger for å kunne levere tjenester til oss eller til deg. Unntak gjelder også for tekniske samarbeidspartnere som Dibs  og Nets for gjennomføring av transaksjoner på xleidsvoll.no. Ditt kortnummer oppbevares ikke av oss. Alle korttransaksjoner skjer eksternt hos autoriserte leverandører av betalingstjenester. Ved å benytte deres tjenester, samtykker du til deres vilkår.   
Ved utlevering av persondata til tredjeparter (databehandlere) vil disse etter avtale med oss behandle personopplysningene dine på den måten vi bestemmer. Vi pålegger databehandleren å sørge for en forsvarlig informasjonssikkerhet, herunder at persondata ikke kan overdras til andre med mindre dette er ønskelig fra kunden sin side.

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom skjema på xleidsvoll.no lagres i vår e-handelsplattform Dynamicweb, og i vårt ERP-system ved plassering av ordre.

 

Dine rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.
Der behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake. 

Ønsker du innsyn eller sletting av personopplysningene som vi har om deg kan du kontakte oss på firmapost@xleidsvoll.no for hjelp rundt dette. 

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss.

XL-BYGG Eidsvoll, Odalsvegen 99, 2080 Eidsvoll
Telefon: 63 92 27 80
E-post: firmapost@xleidsvoll.no